MSC Follower

"Tangisan semalam takkan menyebabkan kita rebah untuk hari ini .. Tangisan semalam takkan mematahkan semangat ini ... Tangisan semalam bukan berakhirnya sebuah harapan... Tetapi ... Tangisan semalam adalah semangat ... Tangisan semalam adalah kekuatan.. Tangisan semalam adalah kebangkitan.. Mereka hanya melihat bintang tp kita berusaha memetik bintang”

wanita cantik melukis kekuatan melalui masalahnya.. tersenyum di saat tertekan, tertawa di saat hati sedang menangis, tabah di saat terhina, mempersona kerana memaafkan, mengasihi tanpa meminta belas, bertambah kuat dalam doa dan pengharapan pd Ilahi


Friday, November 1, 2013

10KG Detegent standing Dynamo... softener setanding Downy dan soflan...

KENAPA PERLU BAYAR MAHAL JIKA ADA PENCUCI BAJU, PELEMBUT FABRIC , PENCUCI PINGGAN MANGKUK DAN PENCUCI LANTAI SETANDING JENAMA TERKEMUKA??? JIMAT DAN BERKESAN.... 1 tong 10kg Dynamo #RM35 - Rose (pink), Lavender (purple), Apple (hijau), Floral (biru), Lemon (kuning), Natural original (putih) Downy #RM35 - Rose (pink), Mix (peach), Floral (biru), Natural original (putih) Softlan #RM30 - Rose (pink), Lavender (purple), Floral (biru) Pencuci pinggan #RM25 - Lemon (kuning) - Lime (hijau) Pencuci lantai #RM34 - Lavender (purple), (merah), (orange), Apple (hijau) FOR INFO:- SAYA AKAN AMBIL STOCK BILA ORDER MENCAPAI 10 ORDER... COD or pick up sendiri... 1 botol saya charge COD RM2 tak masuk tol... kalu amik sendiri pun bole.. COD hanya kawasan listed je... Pm area... saya duduk tmn kinrara

Friday, June 28, 2013

Crochet hat for my geng panjat Gunung...


assalamualaikum...

waduhh lama banget tak update blog nie.. insyaallah will update soon with new crochet i make before... tapi sapa nak tengok update crochet saya.. leh je g my FB page... www.facebook.com/lai.crochets

nie salah satu crochet yang saya buat bersengkang mata semata2 tuk kawan2 saya request nak panjat gunung irau esok pagi.. wah tak sabar nak panjat gunung nie.. kali ke 6 kot... now lately im bz sgt panjat .. every weeks... maybe nie last panjat for bulan puasa...

ok lets cuci mata with my hat ya...

this crochet earflaps is for Ayu. is my good fren for eve.. she order green color mix with light pink... 

ni pula for atoks...


nie pulak for Siti Zarina



nie pulak tuk aku!!! wahahahahah tak sempat buat topi.. scaft pin jadi laaa,.... asal tutup telinga.. 



Monday, April 23, 2012

crochet Accessories

My Crochet Pen Drive cover.. open order for wholesales..!! anyone interested, contact me ya!
Crochet Pendrive cover

Crochet Hardisk cover and Handphone cover

Monday, April 16, 2012

MSC Crochet Handbag

 
Crochet Crocodile Stitch Bag





this is 2nd my crochet handbag... i love the color . is very sweet.. using minlon rug yarn..tebal dan berat.. 




Thursday, April 12, 2012

MSC Crochet Tissue Box ..

my first time crochet tissue box order from my old friend.. En Wan.. akhirnya .. berjaya.. sonok buat tissue box nie.. nanti nak buat lagik!!






Crochet Baby Booties

 MSC Crochet Booties 

 Crochet baby Bear Booties 

Crochet Baby Mickey Booties 

Crochet Baby Flower Booties

Crochet Handphone Cover

My simple Crochet Handphone cover..  i am using Indon cotton yarn.. so nice halus je.. 





Friday, March 23, 2012

Crochet Angel Dress Set for Min

thanks Min being my regular customer.. :)









crochet Chevron Lace Cardigan and crochet Scarf


crochet Chevron Lace Cardigan and Crochet Scarf for Freedah Kassim 






crochet hat for Aisyah (random)

she take order her customer.. thanks Aisyah dealing with MSC..

Crochet Flower Visor Hat.. nice color



Crochet Flower Sun Hat 

Crochet Earflap Angry Bird Hat

Crochet Visor Hat for Boy



Crochet Rainbow Visor Hat with Flower.. sweet color .. love it


HOW TO ORDER?

please fill up the form at the end of this blog..

bagaimana nak membuat tempahan? sila isikan borang yang terdapat di akhir blog ini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

info payment :-

info payment :-

Paypal Email :

Paypal Email :

Important Note

syarat-syarat pembayaran

Saya akan sms atau email anda if giliran tempahan anda nak mula dan bole membuat bayaran penuh. Sekiranya anda tidak membalas email/sms saya tentang pembayaran.. saya terpaksa HOLD dan terus ke NEXT WAITING LIST sehingga bayaran penuh di buat .. harap maklum.. terima kasih.

(sesiapa yang dah membuat bayaran penuh semasa membuat tempahan abaikan msg ini)

Cara membuat tempahan atau pertanyaan harga

sila isikan borang yang ada di blog ini untuk membuat tempahan/pertanyaan harga.. kerana dengan mengisi borang ini saya dapat memberi harga berdasarkan Umur dan design yang di minati.

Thank you being my great customer always and sabar menunggu giliran ye..

MSC order Form

Name:
Email Address:
telephone no
address for deliver
age
please write MSC Code for design:-

Click here to put a form like this on your site.

MSC Friends Blog

kata2 Hikmah

Kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian dia datangkan pula guruh dan kilat. Puas kita menangis mencari mana matahari rupa-rupanya Dia menghadiahkan kita pelangai yang indah. ('',) Allah menjawab doa kita dalam 3 cara :
Dia mengatakan 'YA' lalu memberikan apa yang kita kehendaki,
Dia mengatakan 'TIDAK' lalu memberikan sesuatu yang lebih baik,
Dia mengatakan 'TUNGGU' dan memberikan kita yang TERBAIK
"Allah didn't promise that life would be easy but he did promise to be with us every step of our life, with Him we can do anything and everything"