Monday, September 27, 2010

tempahan 13pc (mix) of headband from noor erdawaty norddin

akhir nya siap juga tempahan headband nie.. 1 minggu aku siap kan.. maklum la .. sejak maid dah berhenti.. mana nak uruskan rumah.. anak2.. kerja part time lagi... alhamdullilah.. siap juga... thanks erda.. hope she like it.. and will pos today..












Wednesday, September 15, 2010

Saturday, September 11, 2010

sywal kembali... hati sayu.



semalam terdengar lagu raya di dendangkan oleh Aishah.. berlinang air mata... mcm kene je kat aku lagu tu.. udah hampir 4 tahun beraya bertiga... tanpa org yang aku cintai... sedih... di ikuti dengan takbir raya.. sayu.. shahdu... apa la nasib .. bila kah akan berakhir penantian ini???  
semalam berjalan2 dengan anak2 dan ibu ku beraya umah saudara mak dah ayah.. melihat ahli keluarga org lain..bersama isteri.. suami.. dan anak2 penuh keriangan... ada juga perasaan cemburu .. tapi apa kan daya... semua dugaan idup aku... harap bahagia menanti suatu hari nanti... 




Tuesday, September 7, 2010

selamat hari raaya maaf zahir dah batin

alhamdullilah syukur.. semua tempahan dah siap buat.. dari migran .. too gastrik akhirnya siap gak ..
di kesempatan ini, saya nak mengucapkan ribuan terima kasih pada semua customer2 saya dan kawan2 yang percaya hasil crochet saya... thanks a lot.. jika ada kesilapan dan tak puas hati dari hasil crochet saya.. jgn segan .. email saya... insyaallah saya perbaiki...

dan

semoga hari lebaran tiba nanti memberi seribu kemanisan pada semua...

crochet Bow headband~tempahan feeza..






akhir nya last minute order request design mcm nie.. tak pernah buat pun.. tapi cuba gak la.. akhir nya berjaya... already deliver to her just now.. she so happy and she said so cute.. thanks trust me to do this crochet bow headband 






HOW TO ORDER?

please fill up the form at the end of this blog..

bagaimana nak membuat tempahan? sila isikan borang yang terdapat di akhir blog ini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

info payment :-

info payment :-

Paypal Email :

Paypal Email :

Important Note

syarat-syarat pembayaran

Saya akan sms atau email anda if giliran tempahan anda nak mula dan bole membuat bayaran penuh. Sekiranya anda tidak membalas email/sms saya tentang pembayaran.. saya terpaksa HOLD dan terus ke NEXT WAITING LIST sehingga bayaran penuh di buat .. harap maklum.. terima kasih.

(sesiapa yang dah membuat bayaran penuh semasa membuat tempahan abaikan msg ini)

Cara membuat tempahan atau pertanyaan harga

sila isikan borang yang ada di blog ini untuk membuat tempahan/pertanyaan harga.. kerana dengan mengisi borang ini saya dapat memberi harga berdasarkan Umur dan design yang di minati.

Thank you being my great customer always and sabar menunggu giliran ye..

MSC order Form

Name:
Email Address:
telephone no
address for deliver
age
please write MSC Code for design:-

Click here to put a form like this on your site.

MSC Friends Blog

kata2 Hikmah

Kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian dia datangkan pula guruh dan kilat. Puas kita menangis mencari mana matahari rupa-rupanya Dia menghadiahkan kita pelangai yang indah. ('',) Allah menjawab doa kita dalam 3 cara :
Dia mengatakan 'YA' lalu memberikan apa yang kita kehendaki,
Dia mengatakan 'TIDAK' lalu memberikan sesuatu yang lebih baik,
Dia mengatakan 'TUNGGU' dan memberikan kita yang TERBAIK
"Allah didn't promise that life would be easy but he did promise to be with us every step of our life, with Him we can do anything and everything"