Tuesday, August 31, 2010

tempahan suliza.. crochet bb hat rose flower & booties


will deliver soon... hope she like it...


my son .. my model.. tak de anak perempuan.. dia ler jadi mangsa model i.. heheh




Sunday, August 29, 2010

tempahan baby hat beropol & booties cda82 (my KMC friend)


cda request white baby hat beropol white with pink and white nooties with chocolate flower 
i like this booties color.. is so nice .. terang color nya.. 

Saturday, August 28, 2010

tempahan Suhaini Binti Tahir for hari raya

tempahan Suhaini Binti Tahir.. hope she like it.. and pls dont forget snap a pic eh and tagged kat i k,..



gambar hat jarak dekat... first time buat ada dua bunga ...

bunga nie aku baru je try buat .. jadi :) im so happy..

Thursday, August 26, 2010

Sunday, August 22, 2010

tempahan baby booties daripada Taufiq



salah satu waiting list dah siap... hope he like it for his son..  2 sets of baby booties..
thanks taufiq

Friday, August 20, 2010

Tuesday, August 17, 2010

crochet hat tempahan daripada Shikin (for kidz 3 years)

salam..
salah satu waiting list dah siap.. hat nie budak opis tempah.. tuk anak buah nye kata nya...  anak saya pun sebaya anak buah dia.. tu yang kasi anak saya try lepas je saya buat.. takut kang kecik sgt.. alhamdullah .. cukup pun... tadi pagi bagi topi nie kat dia.. dia suka.. :) thanks shikin

Sunday, August 15, 2010

5 pcs headband tempahan Shira..

tempahan dah siap... hope she like it.. today will deliver by hand. she will pick up from me and wait for me at IOI mall.. thanks shira




patung tak termasuk yee... hiasan semata2.. ;)

Saturday, August 14, 2010

tempahan baju for my collague ... thanks cye en

she choice white color and pink.. hope she like it... monday masuk opis leh la kasi kat dia.. dia nak pakai for her daughter nak masuk 1 year. katanya nak pakai bila bercuti ke langkawi on this wednesday.. happy holiday to u.. ;)

Thursday, August 12, 2010

TEMPAHAN DI TUTUP UNTUK HARI RAYA... IF NAK ODER .. LEH SIAP AFTER RAYA..

SALAM kengkawan,

saya nak tutup tempahan crochet pada yang nak for hari raya.. tempahan yang nak disiapkan selepas hari raya bole la booking order..

sekian terima kasih.. 

Wednesday, August 11, 2010

color full of headband

wow...akhirnya berjaya juga menyiapkan tempahan kawan2 internet ku... alhamdullilah... 
ini tempahan daripada singapore.. Nonie nama nya.. dia tempah 20 headband .. 





ini pula tempahan daripada one of my internet friend.. dia cari headband melalui search in google .. nama dua LULU Goh.. (chinese)  just deliver to her via pos laju..  she will receive the headband tomorrow..
she request difference color .. headband one 100% color and with color flower + white...gud combination color dia request.. i pun tertarik.. heheheh


she order 10 headband.. fuh.. after siap yang 20 headband tu.. saya continue dengan yang 10 headband nie.. melecet la gak jari jemari nie.. 

Monday, August 2, 2010

new baby hat and booties (tempahan Nurjahan)

dah siap dah tempahan tuk my friend Jahan.. hope she like it this design.. will deliver to her soon.. thanks jahan..


HOW TO ORDER?

please fill up the form at the end of this blog..

bagaimana nak membuat tempahan? sila isikan borang yang terdapat di akhir blog ini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

info payment :-

info payment :-

Paypal Email :

Paypal Email :

Important Note

syarat-syarat pembayaran

Saya akan sms atau email anda if giliran tempahan anda nak mula dan bole membuat bayaran penuh. Sekiranya anda tidak membalas email/sms saya tentang pembayaran.. saya terpaksa HOLD dan terus ke NEXT WAITING LIST sehingga bayaran penuh di buat .. harap maklum.. terima kasih.

(sesiapa yang dah membuat bayaran penuh semasa membuat tempahan abaikan msg ini)

Cara membuat tempahan atau pertanyaan harga

sila isikan borang yang ada di blog ini untuk membuat tempahan/pertanyaan harga.. kerana dengan mengisi borang ini saya dapat memberi harga berdasarkan Umur dan design yang di minati.

Thank you being my great customer always and sabar menunggu giliran ye..

MSC order Form

Name:
Email Address:
telephone no
address for deliver
age
please write MSC Code for design:-

Click here to put a form like this on your site.

MSC Friends Blog

kata2 Hikmah

Kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian dia datangkan pula guruh dan kilat. Puas kita menangis mencari mana matahari rupa-rupanya Dia menghadiahkan kita pelangai yang indah. ('',) Allah menjawab doa kita dalam 3 cara :
Dia mengatakan 'YA' lalu memberikan apa yang kita kehendaki,
Dia mengatakan 'TIDAK' lalu memberikan sesuatu yang lebih baik,
Dia mengatakan 'TUNGGU' dan memberikan kita yang TERBAIK
"Allah didn't promise that life would be easy but he did promise to be with us every step of our life, with Him we can do anything and everything"