Saturday, July 31, 2010

purple headband

hye bertemu lagi... headband lagii... i like dis color..
ini tempahan from my FB friend too.. order for hari raya and gift for her nephew soon.. tema dia org raya tahun nie purple.. so all anak buah dia yang perempuan termasuk anak dia.. akan pakai headband i n ie... jgn lupa upload gambaer yeee.. tak sabar nak tengok purple gurl... uhuuuuu .. thanks ya..

Monday, July 26, 2010

bb boy booties

adalah tempahan my collegue.. she order for 2 bb booties and 2 baby hat which is grey color and blue..

baby hat (plain) - RM10
baby booties (plain) - RM10

Friday, July 23, 2010

booties for baby gurl

ini saya buat urgent juga .. tempahan tuk Rachael, budak opis.. siap dah.. and she so happy.. thanks dear

Thursday, July 22, 2010

urgent headband...

nie headband nie kawn saya azura yang order.. ari tu dia order pink+putih dah kene rembat dengan anak buah dia... dok mengadu sedih2 kat i.. nak order lagi and nak cepat sebab jumaat nie nak balik johor.. nak anak dia pakai headband tu... tempahan lain ada lagi nie tak siap... hmm tak pe la.. saya buat kan tuk dia .. 1 malam siap kan tuk dia...
ni color yang dia choice.. harap2 dia happy  dengan combination color yng saya mix kan..

Tuesday, July 20, 2010

Baby booties

ini tempahan one of my collague .. tuk anak buah dia 3 bln... tak sempat upload topi yang dah buat... balik semalam dia dah rembat dulu.. sempat ambil gambar baby booties nie...

New project soon.. she order another 2 pcs of bb booties which is color biru tua dan kelabu.. and 3 pcs baby hat   (tunggu yeee... )

Friday, July 9, 2010

headband... tempahan tuk kawan opis (amal) dan syamsiah (FB)

headband nie dah deliver dah .. RM5.00 satu pcs.. thanks friends..
lepas nie nak buat 10 headband lagi tuk member plazacentral... eyza.. and will siap as soon as possible.. insyalllah Modany nie akan deliver.. :)

Wednesday, July 7, 2010

TEMPAHAN TUK AZURA AZIZ (FB friends)

alhamdullilah.. dah siap dah .. ini adalah tempahan daripada one of my FB friend..
For Hari raya nanti azura ada buat tempahan baby headband tuk anak2 buah dia.. 5 pcs.. all purple color.. alhamdullilah..

Baby Hat



baju and baby hat



dah packing and wait to deliver to her.



THANKS A LOT AZURA

nie picture dania.. anak azura yang baru terima parcel di atas.. dia tak sabar katanya nak pakai dan nak publish dalam FB ... woooww so cute.. 


Friday, July 2, 2010

TEMPAHAN DARIPADA AZURA MAT RIPIN (MY FB Friend)

ini 2nd project saya.. di tempah oleh adik azura may ripin salah satu rakan FB saya..  dua pasang baju dan 1 baby booties..  baby booties nie saya suruh mira buat .. sebab saya masih belom mahir.. insyaallah.. saya akan cuba buat .. thanks mira..

my crochet product...

saya sekarang menjejaki dunia craft.. mengait baju kanak2 . haeadband.. topi...
buat masa nie.. ada juga tempahan yang tengah saya buat.. alhamdullilah... akhirnya saya bole juga mengambil tempahan dengan hasil creativity saya dengan tunjuk ajar kawan baik saya.. dia banyak membantu saya belajar benda yang baru .. THANKS A LOT MIRA.. tak dapat untuk membalas budi mira.. :)


Baby headband nie tempahan dari one of my FB friend..
masih ada baju dan baby hat belom siap.. on going.. 





















BABY HAD NIE DI TEMPAH OLEH ADIK IPAR SAYA..









NI LA ANAK BUAH SAYA.. dia la jadi model sampingan di samping ibu dia menempah dia pun sekali jadi model saya untuk crochet saya.. maklum la saya tak de anak perempuan









nie first trial saya membuat baju nie. hasil dari tunjuk ajar mira juga..











dah pakai dah dia.. just hadiahkan pada  anak buah saya .. :) cute nyee..









ini juga babyhat di tempah oleh adik ipar saya










ayah dia pun sibuk juga nak bergambar.. dah siap dah topi dan dah pakai dah.. :)
suka dia..

HOW TO ORDER?

please fill up the form at the end of this blog..

bagaimana nak membuat tempahan? sila isikan borang yang terdapat di akhir blog ini..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

info payment :-

info payment :-

Paypal Email :

Paypal Email :

Important Note

syarat-syarat pembayaran

Saya akan sms atau email anda if giliran tempahan anda nak mula dan bole membuat bayaran penuh. Sekiranya anda tidak membalas email/sms saya tentang pembayaran.. saya terpaksa HOLD dan terus ke NEXT WAITING LIST sehingga bayaran penuh di buat .. harap maklum.. terima kasih.

(sesiapa yang dah membuat bayaran penuh semasa membuat tempahan abaikan msg ini)

Cara membuat tempahan atau pertanyaan harga

sila isikan borang yang ada di blog ini untuk membuat tempahan/pertanyaan harga.. kerana dengan mengisi borang ini saya dapat memberi harga berdasarkan Umur dan design yang di minati.

Thank you being my great customer always and sabar menunggu giliran ye..

MSC order Form

Name:
Email Address:
telephone no
address for deliver
age
please write MSC Code for design:-

Click here to put a form like this on your site.

MSC Friends Blog

kata2 Hikmah

Kadang-kadang Allah hilangkan sekejap matahari.. kemudian dia datangkan pula guruh dan kilat. Puas kita menangis mencari mana matahari rupa-rupanya Dia menghadiahkan kita pelangai yang indah. ('',) Allah menjawab doa kita dalam 3 cara :
Dia mengatakan 'YA' lalu memberikan apa yang kita kehendaki,
Dia mengatakan 'TIDAK' lalu memberikan sesuatu yang lebih baik,
Dia mengatakan 'TUNGGU' dan memberikan kita yang TERBAIK
"Allah didn't promise that life would be easy but he did promise to be with us every step of our life, with Him we can do anything and everything"